OVER ONS

STOPhet is het donatieplatform van Stichting STOPhersentumoren.nl. Jaarlijks blijven door gebrek aan inkomsten vele beloftevolle onderzoeken liggen. Onderzoeken waar mogelijk wel de doorbraak tussen kan zitten betreffende een betere behandeling van hersentumorpatiënten en/of een hogere genezingskans. Met deze crowdfunding website willen wij proberen nog meer financiering voor hersentumor onderzoek voor elkaar te krijgen.

KleinermeerIn Nederland overlijden vier mensen per dag aan een hersentumor. Bij kinderen die overlijden door kanker sterven de meeste kinderen (41%) door een hersentumor. Dit kunnen en mogen wij niet accepteren.

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich daarom sinds haar oprichting op 5 september 2007 in om de achterstanden die zijn opgelopen in de laatste zes decennia kankerbestrijding in te halen. Wij subsidiëren de meest veelbelovende wetenschappelijke onderzoeken om de zorg voor hersentumorpatiënten te verbeteren en tot een verhoging van de genezingskansen te komen. Zodat het krijgen van een kwaadaardige hersentumor geen uitzichtloze situatie meer is. Om dit mogelijk te maken werven we donaties. Samen met iedereen die weet wat het betekend om (hersen)kanker te hebben.

De Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht (30229982). Het RSINnummer is 8184.43.133.

Ons doel:
“Het onder de aandacht brengen van primaire hersentumoren en de gevolgen van deze ziekte, alsmede het ondersteunen van onafhankelijk (internationaal) onderzoek en kennisoverdracht van primaire hersentumoren met als doel te komen tot genezing van deze ziekte”.Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties