Stop hersentumoren bij kinderen
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Wist u dat...
 
- Veel onderzoeksprojecten op de plank liggen die kunnen bijdragen aan genezing van hersentumoren bij kinderen?
- Onderzoek naar hersentumoren in de oncologische wereld al jarenlang een 'ondergeschoven kindje' is? In de behandeling van leukemie zijn in 25 jaar tijd grote successen geboekt, het onderzoek naar hersentumoren staat echter nog in de kinderschoenen.
- Geld nodig is om bovengenoemd onderzoek op te starten om vervolgens -met behulp van eerste resultaten- nieuwe partners (farmaceuten of investeerders) te kunnen interesseren?
- We dankzij donaties in deze acties al 3 onderzoeken (gebaseerd op selectie door de medische adviesraad) mogelijk hebben kunnen maken?: 
i) Begin december 2020 hebben we een onderzoek gefinancierd (€62.650,-) van dr. M. Taylor en zijn team in het Sickkids Hospital Toronto; 
ii) Begin oktober 2021 hebben we een onderzoek van Dr. E. Hulleman en haar team in het Prinses Máxima centrum gefinancierd met €44.500,-;
iii) Begin mei 2022 hebben we een 3e onderzoek gefinancierd (€30.000,-) van dr. M. Taylor en zijn team in het Sickkids Hospital in Toronto;
- Het belangrijk is om door te 'sparen'. Doel is om een 4e ronde te realiseren (€25.000,-) om zo de aandacht vast te houden voor dit belangrijke onderwerp.
Wij vinden dat álle kinderen met een hersentumor (in Nederland 120 per jaar waarvan een groot deel overlijdt) meer perspectief geboden  moet worden door het opstarten van meer onderzoek. Als ouders willen we de 'medische waakgorgels' van onze dochter graag blijvend steunen.
 
Doet u mee?

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 22.385,-


Recente donateurs
Anoniem€ 10,-
Ilona Huistra€ 20,-
S. van Ginkel€ 25,-
Jolijn Kruyne€ 10,-
Anoniem€ 12,-


Promoot deze actie: