Stop hersentumoren bij kinderen
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Wist u dat...

- Veel onderzoeksprojecten (op het gebied van immuuntherapie) op de plank liggen die kunnen bijdragen aan genezing van hersentumoren bij kinderen?

- Het Prinses Maxima Centrum, het ErasmusMC en het UMC Utrecht, hun kennis (willen) bundelen om de juiste combinatie van immuuntherapie voor kinderhersentumoren te ontdekken? 

- Er recent op één vacature voor post-doctoraal onderzoek naar immuuntherapie voor kinderhersentumoren meer dan 100 onderzoekers hebben gesolliciteerd?

- Onderzoek naar hersentumoren al jarenlang een 'ondergeschoven kindje' is in de oncologische wereld. In de behandeling van leukemie zijn in 25 jaar tijd grote successen geboekt, het onderzoek naar hersentumoren staat echter nog in de kinderschoenen.

- Geld nodig is om bovengenoemd onderzoek op te starten om vervolgens -met behulp van eerste resultaten- nieuwe partners (farmaceuten of investeerders) te kunnen interesseren.

- Wij vinden dat álle kinderen met een hersentumor (in Nederland 120 per jaar waarvan een groot deel overlijdt) meer perspectief geboden moet worden door het opstarten van meer onderzoek. Als ouders willen we de 'medische waakgorgels' van onze dochter graag steunen. Doet u mee?

"De stichting STOPhersentumoren.nl heeft, omdat er zo weinig geld naar kinderhersentumoronderzoek gaat, toegezegd dat alle donaties die wij ophalen tot 25.000 euro zullen worden verdubbeld uit hun algemene donaties. Zo kan er direct een goede start gemaakt worden met een mooi onderzoek."

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 58.059,-


Recente donateurs
Igor Karabatkovic€ 25,-
Mark W€ 50,-
Anoniem€ 50,-
Gea Dekkers€ 50,-
Marlou en Ton Kroese-v...€ 25,-


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties