Promotie Suzanne
Acties Open 1 Deelnemer 5 Foto's

Meer informatie

Omdat wetenschap het verschil kan maken voor patiënten met een hersentumor waardeer ik het zeer als je geen kado geeft maar een bijdrage doet aan deze actie. Het ingezamelde geld komt ten goede aan het hersentumorcentrum Amsterdam UMC, locatie VUmc. De stichting STOPhersentumoren zal het totaalbedrag dat wij ophalen voor het hersentumorcentrum verdubbelen! Lees ook mijn BLOGs en bekijk de foto's!

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 3.868,-

Blog

21 juli 2021: Gepromoveerd en veel donaties!Alweer ruim 2 weken geleden was het vrijdag 2 juli 2021, de dag van mijn promotie. Een enerverende dag waar ik lang naar toe heb geleefd en waar ik hard voor heb gewerkt. De verdediging was natuurlijk spannend, zoiets doe je niet elke dag en eigenlijk kun je je ook niet goed voorbereiden op zo'n uitzonderlijke situatie. De vragen van de opponenten kon ik de ene keer beter beantwoorden dan de anderen keer, maar dat hoort er geloof ik bij.. Al met al een hele mooie belevenis die we gelukkig konden afsluiten met een superleuke borrel en een gezellig diner. Vele lieve woorden en in ons hart was Jacobine er bij. De enorme hoeveelheid donaties voor de Stichting Stop Hersentumoren heeft mij ontroerd. Collega's, vrienden, familie, iedereen heeft gehoor gegeven aan mijn verzoek! En geen kado's gegeven, maar ruimschoots gedoneerd. Door de verdubbeling van de Stichting Stop Hersentumoren kunnen we bijna 8000 euro aan het Hersentumorcentrum VUmc doneren! Heel veel dank!!

Blog overzicht:

Titel
21 juli 2021: Gepromoveerd en veel donaties!
10 juni 2021: Heel veel boekjes!
17 mei 2021: Waarom deze actie?


Recente donateurs
Anoniem€ 100,-
mooie actie en fraaie promotie
Amsterdam UMC€ 35,-
Gefeliciteerd Suzanne, helaas de livestream gemist, Tijd kwam toch niet lekker uit als je in een safaripark rondloopt. Bedacht me later dat ik ook oortjes in mijn mobiel had kunnen doen. Hoop dat het ook is opgenomen en dat ik het nog een keer kan zien!! Echt geweldige prestatie en ik lees met interesse je proefschrift, Lieve groet Joke
Nel en Lammert De Vries€ 25,-
Van harte gefeliciteerd met je promotie! Geweldig! Ik zie helaas nu pas deze mooie actie!
Jacco en Wendy Maters € 40,-
Pauline Manni€ 50,-
Hoop dat onze bijdragen een verschil kunnen maken. Je bent een topper Suus. Xxx Pauline


Promoot deze actie: