Promotie Suzanne
Acties Open 1 Deelnemer 5 Foto's

Meer informatie

Omdat wetenschap het verschil kan maken voor patiënten met een hersentumor waardeer ik het zeer als je geen kado geeft maar een bijdrage doet aan deze actie. Het ingezamelde geld komt ten goede aan het hersentumorcentrum Amsterdam UMC, locatie VUmc. De stichting STOPhersentumoren zal het totaalbedrag dat wij ophalen voor het hersentumorcentrum verdubbelen! Lees ook mijn BLOGs en bekijk de foto's!

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 3.868,-

Blog

17 mei 2021: Waarom deze actie?Proefschrift is naar de drukker en de dag van de verdediging komt dichterbij. Van mijn paranimfen komt de vraag om na te denken over een kado. Eigenlijk weet ik meteen dat ik voor mijzelf geen kadowensen heb, maar de stichting STOP Hersentumoren wil helpen.

Net zoals 2 jaar geleden. Toen overleed mijn lieve vriendin Jacobien aan de gevolgen van een hersentumor. Zij was 50 jaar oud. Jacobien's laatste strohalm was deelname aan een trial van het hersentumorcentrum VUmc.

Met vrienden en familie hebben we toen 70.000 euro bij elkaar gefietst voor de stichting STOP hersentumoren, die al het geld direct aan concrete onderzoeksprojecten besteedt.

Dus lieve mensen, geen kado's maar donaties! Als bestemming heb ik het hersentumorcentrum Amsterdam UMC, locatie VUmc gekozen. Blog overzicht:

Titel
21 juli 2021: Gepromoveerd en veel donaties!
10 juni 2021: Heel veel boekjes!
17 mei 2021: Waarom deze actie?


Recente donateurs
Anoniem€ 100,-
mooie actie en fraaie promotie
Amsterdam UMC€ 35,-
Gefeliciteerd Suzanne, helaas de livestream gemist, Tijd kwam toch niet lekker uit als je in een safaripark rondloopt. Bedacht me later dat ik ook oortjes in mijn mobiel had kunnen doen. Hoop dat het ook is opgenomen en dat ik het nog een keer kan zien!! Echt geweldige prestatie en ik lees met interesse je proefschrift, Lieve groet Joke
Nel en Lammert De Vries€ 25,-
Van harte gefeliciteerd met je promotie! Geweldig! Ik zie helaas nu pas deze mooie actie!
Jacco en Wendy Maters € 40,-
Pauline Manni€ 50,-
Hoop dat onze bijdragen een verschil kunnen maken. Je bent een topper Suus. Xxx Pauline


Promoot deze actie: