SPONSOR-ACTIE NN Marathon Rotterdam voor STOPhersentumoren.nl
Acties Open 1 Deelnemer 2 Foto's

Meer informatie

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

STOPhersentumoren meisje filmpjeOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

 

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 6.289,-

Blog

Tegenslag!dinsdag, 07-02-2017

Tegenslag!

Een kink in de kabel; vanaf 18 januari last van een 'lopersknie'. Eerder al wel seintjes gehad van m'n knie, maar doorgelopen. In de tweede helft van januari wat afgewisseld met rust en sporten, maar net toen ik dacht dat alles weer goed ging, sloeg het noodlot toe. Midden in de Dordtse Biesbosch in de dichte mist en kou ging het mis. Stekende pijn, niet doorheen te lopen! Direct paniek: waarom nu, lag zo goed op schema, voel me fit, de lange duurlopen komen eraan! Oproepje op Facebook leverde goede adviezen op, waaronder laten adviseren door fysio Pieter Wils. Pieter stelde al snel de juiste diagnose. De behandeling slaat aan: dry needling (joepie, naaldjes in de bilspier, die de boosdoener is, van boven naar beneden. Deze spier staat zo gespannen, dat ie aan de peesplaat trekt bij de knie. Eigenlijk bij het kuit-/scheenbeen. Daardoor ontstaat irritatie en dus de pijn), tapen (rust voor de peesplaat), rek- en strekoefeningen, hond uitlaten (wandelen dus) en evt. fietsen. Voorlopig niet hardlopen. Fijn, dat er progressie in zit, maar spannend hoe lang het gaat duren. Conditie bezit ik nu nog genoeg. M'n eindtijd zal er wel onder lijden (had stiekem m'n doel al verlegd, zo lekker ging het). Ben ik niet tijdig hersteld, dan gaat de spuit tegen de pijn er maar in. Heb er nu zoveel tijd en energie in zitten (en wie zegt, dat ik nog een kans krijg!), dat ik dat ervoor over heb.

20170207 203548 2

Mark van Etten, bedankt voor je advies om naar Pieter Wils te gaan en Pieter ... ik ben hartstikke tevreden/blij met je behandeling (vooral met de naaldjes)!

Ik mis het lopen niet alleen vanwege het niet kunnen volgen van mijn schema, maar ook vanwege het niet kunnen 'leegmaken' van m'n hoofd. Maar ... ik blijf ervan uitgaan, dat ik de marathon uitloop!!!

Als hart onder de riem heeft Klaske Hofstee van Stichting Stophersentumoren.nl me in de sponsorwervingsfolder van de Stichting afgedrukt: ik voel me helemaal vereerd (maar er zijn gelukkig heel veel andere personen, die ook hele goede acties uitvoeren voor dit doel)!!! Dus: doneren graag voor al die hardwerkende mensen van en voor deze stichting.

Preview van de folder:

https://p3.zdusercontent.com/attachment/496354/1erLvRCg7i7tDV2EPrFg9juJZ?token=eyJhbGciOiJkaXIiLCJlbmMiOiJBMTI4Q0JDLUhTMjU2In0..M_ZcfuLLg54va--UfoAVsA.CgRISaJyaugqKD4ebxL5Ns6LI-EoQmN_zti1o11makdlJKbBwa8IdKF0m3ICGbTfjWts44HGR2vBTPdwvG227PUpotGyWu-lUBv6FIQj_1L31I1Ds4J6XX4Kud-2mxwYFvwSTwdUxC4d_iqhvsO0um1X74rWZsCJZFyDxUyd6jHZxR0uHXXlyM-VRAIwJsGSXzwcEWFHgSWPDzF7WVyzBKbqldki7NWjrA1-6BmdSe4lVdcN7wZ0lXbLeHklgCqMRkYQsTvGTRO4JtlOacnptg.EY5OTADhYtPQsTT8mgAClw

Wordt vervolgd ...Blog overzicht:

Titel
Drie keer = scheepsrecht!
Mud Sweat Trails Sore Zoetermeer ... bedankt!
Fantastische donatie én ... een tip van de sluier ... !
Foto's tijdens winterloopje door De Elzen!
Motto is veranderd!
Het doel: een analist-pipetteerrobot voor het Erasmus MC!
Twee jubilea, dus toch weer een actie!
'De pijn vergeet je weer, de euforie blijf je onthouden!' (citaat: Pieter Wils)
'It giet oàn!'
Vooruitgang!
Tegenslag!
Reclame!
Over de €3.000,- dankzij de meiden van VWO-4 van het Dalton Lyceum te Dordrecht!!!
Trainingen 3!
Trainingen 2!
Geweldige 'Bak-Actie' DMHC MC1!!!
Mijn verhaal (deel 7).
Informatiebrief Arjen; slotopdracht Rijndam.
Mijn verhaal (deel 6).
Mijn verhaal (deel 5).
Mijn verhaal (deel 4).
Mijn verhaal (deel 3).
Mijn verhaal (deel 2).
Mijn verhaal (deel 1).
Trainingen!
Herinnering op Facebook
Ik glim van TROTS!
In de startblokken, het gaat gebeuren!!!


Recente donateurs
Ruud Adriaansens€ 50,-
Onder de 3:58uur, topprestatie, onder deze omstandigheden en ook nog eens je eerste Marathon. Respect! Ik vond het super dat jouw prestatie heb mogen meebeleven!
Jacob De Laat€ 25,-
Succes!!
Yvonne Mol€ 25,-
Denk aan de 3 R's:We duimen voor je, Arjen!
arnold van gemert€ 25,-
Patricia en Nick€ 10,-
Heel veel succes!


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties