SPONSOR-ACTIE NN Marathon Rotterdam voor STOPhersentumoren.nl
Acties Open 1 Deelnemer 2 Foto's

Meer informatie

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

STOPhersentumoren meisje filmpjeOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

 

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 6.289,-

Blog

Trainingen 2!Vrijdagmiddag, 04-11-2016.

Vorig weekend schreef ik al over de 'Geweldige 'Bak-Actie' DMHC MC1!!!' Het werd sowieso een mooi weekend (niet alleen door het mooie weer). De trainingen werpen nl. z'n vruchten af!

20161030 215149 2     10e Drechtstadloop 30-10-2016 Halve Marathon.

Zoals ik al eerder heb geschreven, ben ik 29 augustus ( op de verjaardag van m'n zus Anja) begonnen met trainen. Een schema uit de Runkeeper-app gekozen. Doel: half december 2016 de halve marathon binnen de 2 uur lopen. Het trainen heeft me ondertussen al zo'n 'boost' gegeven; net als alle steun voor m'n actie, dat het allemaal veel sneller gaat dan verwacht! Ondertussen loop ik al zo'n 5 keer per week en kom ik aan de 50 á 60 km per week (ligt aan de soort trainingen). Ook de snelheid gaat langzaamaan omhoog.

De inspanningen moeten ze thuis ook weleens 'bekopen', ondanks m'n uurtje slaap na een training. Dan kan ik weinig hebben en tja ..., dan kan het lontje helaas weer erg kort zijn. Het is zo raar hoe dat werkt; om zo maar iets (meestal puberruzies, Jill die bijvoorbeeld beneden niet luistert en blaft, etc.) kan ik helemaal door het lint gaan. Zeker als 'het' niet direct stopt! Ik kan dan m'n punt nog eens extra kracht bij zetten door heel hard te gaan praten of zelfs schreeuwen. Ik weet op dat moment al, dat ik helemaal fout bezig ben en toch kan ik de 'knop' niet omzetten en stoppen. Die momenten frustreren me zo! Daarna trek ik me terug, ben ik zo teleurgesteld in mezelf en lig ik te janken in m'n bed als een kind. Pure onmacht. Ik zou dan willen, dat ik de tijd terug kon zetten en het voorval opnieuw en dan beter op kon lossen. Ook zo bang, dat je geliefden je niet meer voor vol aan (gaan) zien. 

Maar goed, vorig weekend was perfect! De zaterdag dus met de mooie 'bak-actie' en zondag de Halve Marathon van de 10e Drechtstadloop. Ik weet inmiddels, waar ik sta in m'n hardloopontwikkeling. Het weer was natuurlijk een cadeautje: een graad of 14 á 15 en een heerlijk zonnetje, windstil! Ik heb ontzettend 'vlak' gelopen. Binnen de 2 uur? Ja, ik dacht het wel. De avond ervóór maakte ik nog een grapje via een appje, toen iemand vroeg of ik een richttijd had. 1.40.00u. blufte ik. Eindtijd zondag: 1.40.59u. !!! Onvoorstelbaar. Erg blij. Ook met m'n bedrukte shirt trouwens en een aantal vrienden, die me hebben aangemoedigd en geholpen. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar!

Screenshot 20161030 191122     

Blij met bovenstaande uitslag!

 

IMG 20161030 WA0014

En ook blij met m'n bedrukte shirt!

Wat ik ook erg leuk vond: een reactie van Klaske Hofstee van de Stichting Hersentumoren.nl ! Zij en haar man Nico hebben de Stichting opgericht vanuit een soort gelijke situatie, als die van Saskia en mij:

https://www.facebook.com/STOPhersentumoren/   

Scroll een stuk(je) naar beneden, want er staat een recensie door mij geschreven maar iets verder naar beneden een reactie van Klaske!

Verder stroomden er direct ook weer donaties binnen en dat stimuleert en motiveert me enorm. Zelfs van onbekenden!!! Ontzettend bedankt!!!

Wordt vervolgd ...

 Blog overzicht:

Titel
Drie keer = scheepsrecht!
Mud Sweat Trails Sore Zoetermeer ... bedankt!
Fantastische donatie én ... een tip van de sluier ... !
Foto's tijdens winterloopje door De Elzen!
Motto is veranderd!
Het doel: een analist-pipetteerrobot voor het Erasmus MC!
Twee jubilea, dus toch weer een actie!
'De pijn vergeet je weer, de euforie blijf je onthouden!' (citaat: Pieter Wils)
'It giet oàn!'
Vooruitgang!
Tegenslag!
Reclame!
Over de €3.000,- dankzij de meiden van VWO-4 van het Dalton Lyceum te Dordrecht!!!
Trainingen 3!
Trainingen 2!
Geweldige 'Bak-Actie' DMHC MC1!!!
Mijn verhaal (deel 7).
Informatiebrief Arjen; slotopdracht Rijndam.
Mijn verhaal (deel 6).
Mijn verhaal (deel 5).
Mijn verhaal (deel 4).
Mijn verhaal (deel 3).
Mijn verhaal (deel 2).
Mijn verhaal (deel 1).
Trainingen!
Herinnering op Facebook
Ik glim van TROTS!
In de startblokken, het gaat gebeuren!!!


Recente donateurs
Ruud Adriaansens€ 50,-
Onder de 3:58uur, topprestatie, onder deze omstandigheden en ook nog eens je eerste Marathon. Respect! Ik vond het super dat jouw prestatie heb mogen meebeleven!
Jacob De Laat€ 25,-
Succes!!
Yvonne Mol€ 25,-
Denk aan de 3 R's:We duimen voor je, Arjen!
arnold van gemert€ 25,-
Patricia en Nick€ 10,-
Heel veel succes!


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties