SPONSOR-ACTIE NN Marathon Rotterdam voor STOPhersentumoren.nl
Acties Open 1 Deelnemer 2 Foto's

Meer informatie

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

STOPhersentumoren meisje filmpjeOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

 

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 6.289,-

Blog

Motto is veranderd!Dan start je een actie met als motto: 'Minimaal €5,- in de pot; voor een pipeteerrobot!' En dan lees je op een dag op Fb dit:

WE DID IT!!! Zeer verheugd kunnen we jullie vertellen dat we afgelopen week hebben toegekend aan het Erasmus MC een donatie van 86.082 euro uit het bestemmingsfonds voor het onderzoek naar de pipeteerrobot. Op dit moment wordt de inkoop gedaan van de robot. Zeer spoedig zal er gestart worden. We sparen nog wel even door voor een analist die fulltime de robot zal kunnen bedienen. We hebben nog ongeveer 33.000 euro nodig voor 2019, dus blijf sparen. We zijn reuze blij met al jullie hulp dit project van wal te hebben getrokken. De kracht van samen verschil maken. DANK JULLIE WEL span class="_6qdm" style="background-repeat: no-repeat; color: transparent; display: inline-block; text-shadow: none; vertical-align: text-bottom; font-family: inherit; height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url('a href=');">https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td5/1.5/16/1f9e0.png");">?</span></span><span class="_5mfr" style="margin: 0px 1px; font-family: inherit;"><spn class="_6qdm" style="background-repeat: no-repeat; color: transparent; display: inline-block; text-shadow: none; vertical-align: text-bottom; font-family: inherit; height: 16px; width: 16px; font-size: 16px; background-image: url('/<a href=');">https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td7/1.5/16/1f52c.png");">?</span></span></span></p> <div class="text_exposed_show" style="display: inline; font-family: inherit;"> <p style="margin-bottom: 6px; font-family: inherit;">Het motto is dus veranderd: 'Minimaal €5,- in de pot, voor een analist-pipeteerrobot!' Ik zal de NN Marathon van Rotterdam lopen met m'n zwager Anton, broer Jaap en neef(je) Gerben In T Veld. Het mooie van het goede doel is: het onderzoek wordt ook in Rotterdam gedaan; in het Erasmus MC.

Vanochtend vroeg ging de wekker weer: door de kou op weg naar Barendrecht voor een lange duurloop van 25km. Het is een heerlijke winterloop geworden: zon en lekker fris. Het was de 2e van in totaal 6 duurlopen, die steeds een paar km langer worden. Alles om weer fit aan de NN Marathon van Rotterdam deel te nemen voor bovenstaande goede doel van de Stichting Stophersentumoren.nl !

Doneren is hard nodig en delen van dit bericht is ook geweldig.Blog overzicht:

Titel
Drie keer = scheepsrecht!
Mud Sweat Trails Sore Zoetermeer ... bedankt!
Fantastische donatie én ... een tip van de sluier ... !
Foto's tijdens winterloopje door De Elzen!
Motto is veranderd!
Het doel: een analist-pipetteerrobot voor het Erasmus MC!
Twee jubilea, dus toch weer een actie!
'De pijn vergeet je weer, de euforie blijf je onthouden!' (citaat: Pieter Wils)
'It giet oàn!'
Vooruitgang!
Tegenslag!
Reclame!
Over de €3.000,- dankzij de meiden van VWO-4 van het Dalton Lyceum te Dordrecht!!!
Trainingen 3!
Trainingen 2!
Geweldige 'Bak-Actie' DMHC MC1!!!
Mijn verhaal (deel 7).
Informatiebrief Arjen; slotopdracht Rijndam.
Mijn verhaal (deel 6).
Mijn verhaal (deel 5).
Mijn verhaal (deel 4).
Mijn verhaal (deel 3).
Mijn verhaal (deel 2).
Mijn verhaal (deel 1).
Trainingen!
Herinnering op Facebook
Ik glim van TROTS!
In de startblokken, het gaat gebeuren!!!


Recente donateurs
Ruud Adriaansens€ 50,-
Onder de 3:58uur, topprestatie, onder deze omstandigheden en ook nog eens je eerste Marathon. Respect! Ik vond het super dat jouw prestatie heb mogen meebeleven!
Jacob De Laat€ 25,-
Succes!!
Yvonne Mol€ 25,-
Denk aan de 3 R's:We duimen voor je, Arjen!
arnold van gemert€ 25,-
Patricia en Nick€ 10,-
Heel veel succes!


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties