Ren voor het leven!
Acties Open 1 Deelnemer 10 Foto's

Meer informatie


In april 2017 is er bij onze vader en man een kwaadaardige hersentumor ontdekt. Een paar maanden later is hij hieraan geopereerd en is een groot gedeelte van de tumor verwijderd. Helaas bleek in december 2018 de tumor gegroeid en is hij gestart met een behandeltraject van 15 maanden (bestralingen en chemotherapie). Op dit moment zitten we hier nog midden in.
 
Wij willen graag onze vader/man en anderen met deze ziekte steunen door op 6 oktober 2019 mee te lopen met de Singelloop in Breda. Met een team bestaande uit familie en vrienden gaan wij diverse afstanden (5 km, 10 km en 21 km) rennen om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersentumoren en aandacht te vragen voor de stichting STOP hersentumoren.
 
Steun ons en doneer om genezing bij hersentumoren mogelijk te maken.
Bedankt!
Team 'Ren Voor Het Leven'. 
 
ps. Schrijf je hier in om mee te doen met ons team: https://docs.google.com/forms/d/1VW16xfgle3g0fyu2qtsFAG463KGVk1IAE3xEdZ9aQzg/edit 
 

Prikbord

Maak kennis met onze bedrijf sponsor Bureau Breedeveld, Impact op mens en resultaat. https://www.facebook.com/Bureau-Breedeveld-914895371940640/
Samen hebben we al meer dan 6000 euro opgehaald! Bedankt Anoniem, Liesbeth der Stel, anoniem en Gerda van Hooijdonk en Jaques Hendriks!
WAUW fantastisch Anoniem, Mia T'Jonck, Reinout van den Bergh, Barrel Covers, Viadavia, Dirk Hoogendoorn, Ton van Gils, Rien, Anoniem en Anoniem!
Wat een geweldige nieuwe donaties! Bedankt Anoniem, Astrid Fremouw, Iris Terlouw, Sem van Ligten, Fam Brasse, Els Mols, Lian Snoeijen en Timo en Eline
Hanna en Mats Vervoon bedankt voor jullie mooie donaties! We zijn blij met al jullie steun!
we zitten bijna op 5500 euro! geweldig! Stefan Wiers, Anoniem, Myrthe&Mike, Yvonne van den Engel, Bettina, Daan, Onno, Zita, Frank en Tim en Anoniem!
En onze hoofdsponsor heeft gedoneerd! Bedankt LAYHER, het systeem voor steigers. Daarnaast zal Layher ook zorgen voor de T-Shirts van onze renners!
We zijn over de 5000 euro heen dankzij Puck Vijftigschild en Ilona en Richard van Wetten. Dankjulliewel!
Wauw wat een geweldige donaties. Bedankt Anoniem, Kees, Anja en Mariska Lemmens, Petra Opperman, Cecilia Bezembinder, Vergouwen en Ad Backx.
Dankzij jullie komen we steeds dichter bij ons doel,super! Mariska Schets, Martijn Teunissen,Ine van Rozendaal, Anoniem en Ward & San Lenaerts - Ickx.
Bedankt voor de nieuwe donaties Anne Van De Genachte, Janneke de Boer, Anoniem, G.R. T'Jonck, Treintje Schoenmakers en Thijs de Boer! BAM BAM BAM
Ontzettend bedankt anoniem, anoniem, Lut vanden Broeck en Jip de Bakker!
We gaan goed! geweldig. Anniek van Kan, Anoniem, Hélène Emmen en Anoniem! Op naar de 6000 euro voor onderzoek naar hersentumoren!
Ook vandaag hebben we weer mooie donaties binnen gekregen van Francoise de Kinderen, Els Posthouwer, Karin van Achterberg en Aniëlka van Strien!
Ontzettend bedankt, Berry van den Beemt, Jo T'Jonck, Kristien vanden Broeck, Marieke Franssen, Babette Jacobs, Dolly van Hest, Janneke en Jaques Aarts


Recente donateurs
André de 2e ronde€ 10,-
Kan begin oktober niet meedoen dit jaar, heb nu alvast mijn 10km gelopen
Denise Waanders € 5,-
Altijd blijven rennen voor het lenen!#Run 5, Donate 5, Nominate 5
Bjorn is de beste € 5,-
Jullie zijn toppers
Ester de With€ 10,-
Netwerk Exploitatie Mi...€ 500,-


Promoot deze actie: