Ligbike4Leo
Acties Open 2 Deelnemers 4 Foto's

Meer informatie

Leo2Help Leo weer terug in het zadel

Het zal je gebeuren, je speciaal aangepaste ligbike ter waarde van € 4.500,-, die je nodig hebt voor je revalidatie na een hersentumoroperatie, wordt vernield door toedoen van een stelletje vandalen.....  Schade:  "Total loss" Het gebeurde afgelopen 15 april 2018 Leo Geujen.

Hij zat na een training met allerlei andere lig-, handbikers even lekker bij Mc Donalds bij te komen. Slaat het dievegilde toe. Twee van de  bevestigingen waar de fiets mee vastzat op het fietsenrek waren al losgemaakt, alleen de derde moest nog, daar waren ze mee bezig toen ze betrapt werden.Iemand komt langs lopen. De dieven vluchten weg, en Leo had dit alles niet door. Hij stapt na zijn eetpauze in de auto en rijdt weg met zijn fiets, die dus niet meer goed vast stond, op zijn rek. Nog geen 10 minuten is hij onderweg als het ondenkbare gebeurt:  de ligbike valt van het fietsenrek af op de snelweg terwijl Leo 100 km per/uur rijdt. Een vrachtauto kon hem nog net ontwijken. Maar de fiets is desondanks totall loss.  

Hoe moet Leo nu verder revalideren? Sporten en ontspannen wat de fiets gaf is nu omgedraaid in stress wat je er helemaal niet bij kan hebben als hersentumorpatiënt. Help jij mee om een nieuwe fiets mogelijk te maken voor Leo?

Leo4De verzekering betaald namelijk niets, omdat op het parkeerterrrein van de Mc Donlads geen camera toezicht is kan Leo niet met bewijs komen om over te gaan tot een politieaangifte. Er zijn geen getuigen. Er is geen filmopname.

Dit is wat Trike-shop.be zegt met hun schade rapport over de fiets: "Van beiden komt de conclusie dat de trike in dit geval 'total loss' is. Een frame dat tegen die snelheid tegen de grond smakt is niet meer betrouwbaar en veilig te gebruiken. Het is daarom niet enkel zichtbare schade, maar ook kan het frame niet zichtbare schade hebben en geen van de fabrikanten kan/mag in dit geval het frame herstellen. Stel dat je later met dit frame iets aan de hand hebt, dan wil niemand zich daarvoor aansprakelijk laten stellen. In Duitsland is het zelfs wettelijk verboden, als ik het goed begrepen heb, om daar nog mee op de weg te komen. Vergelijk het met een auto die total loss verklaard is, daar mag ook niet meer mee gereden worden. Zelfs de wielen zouden niet meer mogen gebruikt worden volgens de schade-expert van ICE. Dat is natuurlijk niet zo fraai om te horen, maar wel te begrijpen vanuit veiligheidsoverweging."

Leo is in zak en as. Help jij hem mede uit de brand?

Mochten we met deze actie meer geld ophalen dan nodig is voor de nieuwe fiets, dan gebruiken we het restant uiteraard voor onderzoek naar hersentumoren. De vreselijke ziekte die Leo gehandicapt heeft gemaakt.Geef

 

Dank voor jullie hulp,

Klaske Hofstee

Stichting STOPhersentumoren.nl

 

 

 


Recente donateurs
Diana & Léon Beiten€ 50,-
'Een kleine druppel' maar we hopen dat je gauw weer een rondje kunt maken!
Wim Evers€ 25,-
Marianne Penning € 15,-
Succes!!
Wilma Hendriks€ 5,-
Zeb De Vos€ 5,-


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties