"MAMA-rathon"
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

Blog

Blog overzicht:

Titel
Kerst-spirit


Recente donateurs
Familie Flaton€ 63,-
Met kerst zijn we samen. Via deze donatie in gedachte bij iedereen tijdens de feestdagen. Voor jullie, Stophet.nl
Anoniem€ 5,-
Anoniem€ 5,-
Miranda en Ronald Emmen€ 5,-
Paul Flaton€ 24,-
Gefeliciteerd, je hebt het gehaald. Met een geweldige opbrengst dankzij alle donaties. Van ons dus ook. Groetjes en kusjes. sponsorteam PLEM


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties