Kom in actie!

Registratie formulier

Met een persoonlijk account kun je een eigen pagina aanmaken op STOPhet - STOPhersentumoren.nl. Velen gingen je al voor, zoals je in het deelnemers overzicht kunt zien. Met een persoonlijke pagina kun je je betrokkenheid bij hersentumoren tonen. Op die pagina kun je bloggen, foto's, evenementen en nog veel meer dingen plaatsen.

Het leukste is natuurlijk als je ook een actie aanmaak. Daarmee kun je binnen een paar minuten beginnen met het volledig digitaal geld ophalen voor onderzoek naar hersentumoren.

Wanneer je een actie voor een bepaald bestemmingsfonds wil doen dan is dat mogelijk door even contact op te nemen via

Uw wachtwoord zal worden verzonden naar bovenstaand e-mail adres.
Zodra u uw nieuwe wachtwoord heeft ontvangen, kunt u inloggen en het naar wens wijzigen.
Je afbeelding moet van het type gif, png, jpg, jpeg zijn. Je afbeelding mag de grootte van 2 MBs niet overschrijden. Afbeeldingen breder dan de maximum breedte van 160 zullen worden aangepast. Afbeeldingen hoger dan de maximum hoogte van 160 zullen worden aangepast.
Selecteer afbeelding
Door te uploaden geef je aan dat je deze afbeelding mag verspreiden.

Met het drukken op onderstaande button bevestig je je deelname en geef je aan volledig akkoord te gaan met onze voorwaarden/reglement. Vervolgens zul je een e-mail krijgen met verdere instructies.

Onze bestemmingsfondsen

bestemmingsfonds stophersentumoren

Zelf bepalen waar je donatie heen gaat

Onze donateurs maken meer hersentumor onderzoek mogelijk. Daarvoor kan algemeen gedoneerd worden, maar er kan ook zeer gericht gedoneerd worden via de daarvoor bestaande bestemmingsfondsen. Hiermee is het mogelijk om een donatie specifiek aan het onderzoek van een bepaalde soort hersentumor, een ziekenhuis of zelfs een hersentumor specialist te geven.

Wanneer je doneert aan een ziekenhuis of arts dan worden zij direct via een email hiervan op de hoogte gesteld. Een bij de donatie geplaatste opmerking wordt daarbij ook doorgestuurd.