walk4YvonneAngelina
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Lieve vrienden
Op zondag 30 juni gaan wij 20 km wandelen. Het is dan de landelijke actiedag van Stop Hersentumoren- walk4brains. Wij hebben ieder een eigen reden deze uitdaging aan te gaan en delen onze krachten. Het wordt een tocht van herinneringen, hoop, afzien en stilstaan bij het leven door te wandelen.
Ook willen wij de stichting 'stop hersentumoren' financieel steunen zodat zij meer onderzoek kunnen doen naar de tijdbom hersentumor. Doneren mag! graag via deze site.
Wil je zelf de uitdaging aan en met ons mee wandelen neem dan persoonlijk contact op met Angelina of Yvonne. Wandelen voor dit goede doel kost 1 euro per km dus 20 euro. Geef je op voor 1 mei. De tocht start 30juni om 10 uur in Soesterberg. Veel liefs Angelina en Yvonne


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 765,-


Recente donateurs
I. van Soest€ 20,-
Helemaal trots op jullie ❣️
Kees Hendriksen€ 10,-
Carolien Staal€ 25,-
Omdat je een kanjer bent! ?
Anoniem€ 20,-
Super gedaan!!
Louise Bezemer€ 10,-
Toppers!


Promoot deze actie:
Pin it


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties