Laaggradige hersentumoren
Bestemmingsfondsen Open 1 Deelnemer

 Dit bestemmingsfonds is ter ondersteuning van hersentumor onderzoek van

Laaggradige hersentumoren


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Anoniem from 1356
€ 10 2 weeks oud
Manon Stok from 1356
€ 10 3 weeks oud
Anoniem from 1356
€ 20 4 weeks oud
Fatima from 1356
€ 25 4 weeks oud
Zelf lijd ik ook aan een hersentumor en sta open voor nieuwe onderzoeken en acties.
Stichting STOPHersentumoren.nl
€ 24.164 5 months oud
Hoogte bestemmingsfonds de datum 31-12-2022
Laaggradige hersentumoren Tussenstand: 0 STOPhet.nl Doel: 100.000,- 0%

Laatste donaties

Anoniem
€ 10 2 weeks oud
Manon Stok
€ 10 3 weeks oud
Anoniem
€ 20 4 weeks oud

Onze bestemmingsfondsen

bestemmingsfonds stophersentumoren

Zelf bepalen waar je donatie heen gaat

Onze donateurs maken meer hersentumor onderzoek mogelijk. Daarvoor kan algemeen gedoneerd worden, maar er kan ook zeer gericht gedoneerd worden via de daarvoor bestaande bestemmingsfondsen. Hiermee is het mogelijk om een donatie specifiek aan het onderzoek van een bepaalde soort hersentumor, een ziekenhuis of zelfs een hersentumor specialist te geven.

Wanneer je doneert aan een ziekenhuis of arts dan worden zij direct via een email hiervan op de hoogte gesteld. Een bij de donatie geplaatste opmerking wordt daarbij ook doorgestuurd.

Deel deze pagina via QR