Meningeomen
Bestemmingsfondsen Open 1 Deelnemer

Dit bestemmingsfonds is ter ondersteuning van hersentumor onderzoek van

Meningeomen


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.


€ 20 1 week oud
Yo from 1356
€ 10 2 weeks oud
sharon from 1356
€ 10 2 weeks oud
Heidi from 1356
€ 10 3 weeks oud
Stichting from 1356
€ 30 1 month oud
3 donaties binnengekomen op rekening tbv meningeoom onderzoek april
Annette Steenman
€ 10 2 months oud
een beginnetje om mensen weer een nieuw begin te geven...
Meningeomen Tussenstand: 0 STOPhet.nl Doel: 100.000,- 0%

Laatste donaties


€ 20 1 week oud
Yo
€ 10 2 weeks oud
sharon
€ 10 2 weeks oud

Onze bestemmingsfondsen

bestemmingsfonds stophersentumoren

Zelf bepalen waar je donatie heen gaat

Onze donateurs maken meer hersentumor onderzoek mogelijk. Daarvoor kan algemeen gedoneerd worden, maar er kan ook zeer gericht gedoneerd worden via de daarvoor bestaande bestemmingsfondsen. Hiermee is het mogelijk om een donatie specifiek aan het onderzoek van een bepaalde soort hersentumor, een ziekenhuis of zelfs een hersentumor specialist te geven.

Wanneer je doneert aan een ziekenhuis of arts dan worden zij direct via een email hiervan op de hoogte gesteld. Een bij de donatie geplaatste opmerking wordt daarbij ook doorgestuurd.

Deel deze pagina via QR