Zonwering Klarenbeek
Acties Open 1 Deelnemer 2 Videos

Welkom op de actie pagina van:

Zonwering Klarenbeek.

Danny KlarenbeekDeze pagina is op 02-10-2023 aangemaakt door Danny Klarenbeek.

Danny Klarenbeek voert actie op STOPhet.nl omdat:

ik meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk wil maken


Informatie over deze "Zonwering Klarenbeek" actie:

Wij willen meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk maken. op dit moment is genezing nog niet mogelijk en schieten de behandelingen te kort. Onderzoekers moeten meer gesteund worden om een oplossing te zoeken voor deze vreselijke ziekte. Tijd voor actie! Help jij mee?


Donaties zijn fiscaal aftrekbaar!ANBI KeurmerkDonaties via de stichting STOPhersentumoren.NL worden rechtstreeks overgemaakt naar het goede doel. De stichting is een ANBI-geregistreerde stichting. Dit betekent dat je donaties fiscaal aftrekbaar zijn volgens de regels van de Belastingdienst.

Daarnaast heeft de stichting sinds de start in 2016 het CBF-Keurmerk voor goede doelen. Dit is het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) voor de grote landelijk fondsenwervende instellingen (goede doelen) in Nederland. Kijk hier voor meer informatie.

Statement STOPhersentumoren.nl:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Klarenbeek Zonwering
€ 1.250 2 months oud
Klarenbeek Zonwering
€ 2.500 2 jaren oud
Zonwering Klarenbeek Tussenstand: 0 STOPhet.nl Doel: 10.000,- 0%

Laatste donaties

Klarenbeek Zonwering
€ 1.250 2 months oud
Klarenbeek Zonwering
€ 2.500 2 jaren oud
Deel deze pagina via QR