Liesje’s Design
Acties Open 1 Deelnemer 2 Videos

Welkom op de actie pagina van:

Liesje’s Design.

liesje's Design

 

Hierbij het verhaal achter Liesje’s Design.

Ik ben Annelies Vos, 23 jaar oud en woon in Wijk en Aalburg.

Sinds mijn 12e heb ik een hersentumor. Hier ben ik inmiddels al een aantal keer aan geopereerd, en 35 keer bestraald. Helaas kunnen ze de tumor niet volledig weg halen. Hierdoor ben ik aan één oog blind geworden en zijn veel hormonen uitgevallen, waar ik medicijnen voor slik. Ook heb ik altijd hoofdpijn en ben ik sneller vermoeid.

De tumor staat nu weer een paar jaar stabiel, maar het is afwachten wat de tumor in de toekomst gaat doen. Om dat goed in de gaten te houden krijg ik regelmatig een mri scan.

Ondanks alles ben ik ontzettend dankbaar dat ik er nog ben, en geniet ik volop van alle kleine dingen in het leven.

Door deze situatie kan ik helaas niet werken, en zo ben ik op het idee gekomen om armbandjes te gaan maken. Op deze manier ben ik toch bezig maar kan ik wel zelf mijn tijd invullen, wat ideaal is met mijn schommelende gezondheid.

Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk onderzoek naar hersentumoren is. daarom wil ik graag op deze manier mijn steentje bijdragen door de opbrengst te doneren aan stichting Stophersentumoren.

Inmiddels is Liesje’s Design meer dan alleen handgemaakte armbandjes. Zo verkopen wij ook roestvrijstalen sieraden, tassen, sjaals en kaarten.

Benieuwd geworden? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Daar houden wij je op de hoogte van de markten waar we staan en natuurlijk laten wij daar onze producten zien

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

liesje's Design from 1318
€ 500 2 months oud
liesje's design
€ 750 10 months oud
liesje's Design from 1318
€ 750 1 jaar oud
Annelies Vos from 1318
€ 250 2 jaren oud
liesje's Design
€ 500 3 jaren oud
annelies vos from 1318
€ 200 7 jaren oud
annelies vos from 1318
€ 50 8 jaren oud
liesje's design Tussenstand: 0 STOPhet.nl Doel: 15.000,- 0%

Laatste donaties

liesje's Design
€ 500 2 months oud
liesje's design
€ 750 10 months oud
liesje's Design
€ 750 1 jaar oud
Deel deze pagina via QR