PathétiQue
Acties Open 1 Deelnemer 1 Video

Afgelopen jaar heb ik een korte film gemaakt getiteld: "PathétiQue"

Het gaat over mijn hersentumor waarin de relatie met mijn dochter centraal staat. Mijn dochter was slechts 6 maanden toen ik te horen kreeg dat ik een Graad 4 hersentumor had o.t.w. een Glioblastoma. Ik ging van de meest vreugdevolle periode in mijn leven nl; de geboorte van mijn dochter naar de meest verdrietige. De verwachting van een glioblastoma patiënt is vaak niet langer dan 1,5 jaar. Ik zou geluk hebben als ik mijn dochter nog naar de basisschool zou kunnen zien gaan.. Inmiddels ben ik drie hersenoperaties en een hoop andere ellende verder en zit zij al op de middelbare shool. Ik heb het geluk dat ik het met mijn hersentumor al zo lang volhoud, maar dit geldt voor de meesten helaas niet.
Ik heb het wel altijd moeilijk gevonden om het met haar over mijn ziekte te hebben omdat ik haar gewoon wil laten genieten van haar leven zonder dat ze zich ongerust over mij hoeft te maken. Ik heb deze film gemaakt om het er nu ze al wat ouder is, samen over te kunnen hebben als zij of ik daar behoefte aan heb.

Mijn doel is simpel: Ik wil geld ophalen zodat er meer onderzoek komt naar HERSENTUMOREN om jonge vaders zoals ik, maar ook iedereen die ermee te maken krijgt HOOP te geven op een betere toekomst! Ook wil ik een deel gebruiken om mijn film naar zoveel mogelijk filmfestivals te sturen om het zo aan zoveel mogelijk mensen te kunnen laten zien!

Mijn dank is groot als u daarin wilt bijdragen..

Gr, Arash

 

Anoniem from 1663
€ 35 1 jaar oud
Succes en sterkte! Blijf geloven in jezelf!
Teaser Film
Kort na de geboorte van zijn dochter krijgt een jonge vader te horen dat hij niet lang meer te leven heeft. Zijn liefde voor haar houdt hem gaande maar herbergt tegelijkertijd zijn angst haar achter te moeten laten. Een intense film over leven, liefde en dood.
Nov 5, 2022
PathétiQue Tussenstand: 0 STOPhet.nl Doel: 2.500,- 0%

Laatste donaties

Anoniem
€ 35 1 jaar oud
Succes en sterkte! Blijf geloven in jezelf!
Deel deze pagina via QR