Vrienden van Jasper
Acties Open 1 Deelnemer 6 Foto's 1 Evenement

Over de groep

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 14.868,-

Blog

Blog overzicht:

Titel
Dit hadden we niet durven te dromen....
Morgen is het zover:
Vier het leven !
BEDANKT! Ontzettend Bedankt!
Afscheid van Jasper


Recente donateurs
bewoners Kazemat€ 61,-
Anoniem€ 774,-
Collectebus condoleance en uitvaart Jasper
Anoniem€ 10,-
United B.V.€ 1.000,-
oom K en tante N€ 25,-


Promoot deze actie:

{SCOpenGraph description=Een actie voor STOPhersentumoren.nl: Er krijgen jaarlijks 1000 tot 1500 mensen in Nederland een kwaadaardige primaire hersentumor, waarvan er dagelijks 4 mensen sterven. Jasper heeft de strijd met deze verschrikkelijke ziekte verloren. Ondanks alle ellende heeft hij altijd opgewekt en positief met zijn ziekte om weten te gaan. Iets wat een enorm respect verdient. Vorig jaar januari organiseerden zijn voetbalvrienden van NIVO - Sparta een benefietwedstrijd voor hem met als doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar Hersentumoren. Het werd een enorm succes en we zagen de donatieteller oplopen... Een dag om nooit te vergeten. Dit jaar organiseert NIVO-Sparta het 1e Jasper Wolters Toernooi voor JO11-Elite teams, als eerbetoon aan Jasper, waarbij de sponsor opbrengsten gedoneerd zullen worden aan: Stophersentumoren.nl. G€€F voor genezing van hersentumoren. Doneer vandaag nog! }Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties