Verjaardag Gert van Hoorn
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

19 maart hoop ik 40 jaar te worden. Een mooie leeftijd die helaas niet door iedereen wordt behaald. Met trots denk ik terug aan de mooie tijd die ik met Hans mocht hebben. Wat had ik hem er nog graag bij gehad, maar helaas is dat niet zo. Om die reden ben ik deze actie gestart.
Mocht iemand overwegen om mij een cadeau voor mijn verjaardag te geven dan wil ik diegene vragen om deze actie te sponsoren. Wil je me helpen bij het steunen van de stichting STOPhersentumoren.nl? Jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen. Bedankt voor je steun. Ik heb hieronder informatie over STOPhersentumoren.nl bijgevoegd.


 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 418,-


Recente donateurs
Anoniem€ 15,-
Anoniem€ 20,-
Messi€ 30,-
Teunis en Karin Van Ec...€ 20,-
Van harte gefeliciteerd!
Hans Verhaar€ 20,-


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties