Tekeningen van Janne
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Ik ben Janne, 6 jaar oud, en ik maak tekeningen om geld voor STOP hersentumoren op te halen. Dit doe ik, omdat mijn vader een hersentumor heeft en ik hoop dat hij nog heel veel jaar bij ons kan zijn!

 

Heb je gedoneerd en wil je ook zo'n mooi wereldhart? Dat kan! Stuur je gegevens naar  en we sturen een wereldhart naar je toe!


 

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 4.680,-


Recente donateurs
Ferris en Darick € 11,-
Ferris en Josie€ 10,-
Anoniem€ 22,-
Anoniem€ 6,-
Anoniem€ 6,-


Promoot deze actie: