Strong Viking Family Obstacle Run
Acties Open 1 Deelnemer

Over de groep

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 577,-


Recente donateurs
Astrid Woudenberg€ 5,-
Karin Oury-van Dam€ 5,-
Rob Van der burg€ 20,-
Eva van Hensen € 10,-
Menco …..€ 15,-


Promoot deze actie:

{SCOpenGraph description=Een actie voor STOPhersentumoren.nl: Op 9 september hebben mijn vrouw(minder valide) en dochter(minder valide) en ik(hersentumor) deel genomen aan de Strong Viking Family Obstacle Run in Nijmegen. Hiervoor hebben wij vooraf vrienden, familie en collega's benaderd om ons te sponsoren.}Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties