Slagharen Steunt Stop Hersentumoren.nl
Acties Open 1 Deelnemer 1 Evenement

Meer informatie

Op 3 oktober organiseren we in en om de sporthal Noorderslag een evenement voor jong en oud, vanaf 10 uur ‘s morgens tot in de kleine uurtjes zullen er verschillende activiteiten zijn.
Zangkoren, Toet en Bloaslust, een geheime zendertent, wandeltocht, fietstocht, activiteiten voor kinderen en voor in de avonduren geweldige bands, dit alles voor het goede doel. Al het geld dat binnenkomt is voor de Stichting STOPhersentumoren.nl. 


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 3.803,-

Evenementen

Feest voor jong en oud in Sporthal 't Noorderslag in Slagharen
Dt evenement is afgelopen.
Zaterdag, Oktober 3 202010:00 AM - 2:00 AM


Recente donateurs
Garderobe actie€ 3.148,-
Bouw- en Aannemersbedr...€ 150,-
Schlepers Metsel en Li...€ 75,-
Totaal Techniek Anbergen€ 350,-
Mooi initiatief en veel succes met de organisatie.
SomsenScheidingswanden€ 50,-


Promoot deze actie: