Ride For Pierre's Mission
Acties Open 1 Deelnemer 1 Foto

Over de groep

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 6.855,-


Recente donateurs
Rina Van vilsteren€ 15,-
Rina Van vilsteren€ 15,-
Bas (mountainbike)€ 250,-
Kracht en sterkte en liefs voor jullie Pierre!
Eric-jan en Marieke We...€ 60,-
Anoniem€ 27,-
miranda: Goed je best gedaan met spinnen. We doen het je niet na


Promoot deze actie:

{SCOpenGraph description=Een actie voor STOPhersentumoren.nl: Omdat niks doen geen optie is... Jaarlijks krijgen meer dan 1000 mensen de diagnose hersentumor. Je zal het maar te horen krijgen, zoals Pierre Verkouteren, de man van m’n Fitland collega Antoinet. Team 'Kanker Helpen Genezen' gaat in samenwerking met Fitland Deventer op 27 januari een RPM marathon organiseren. Voor één keer staat RPM niet voor 'Raw Power in Motion'. Voor één keer is het 'Ride for Pierre's Mission'! }Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties