Leef en lach!
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Onze doelen: Wij gaan met ons team diverse afstanden lopen in de maanden april en mei 2019. Laat ik voorop stellen dat niet iedereen een geoefende loper is en er echt keihard voor getraind gaat worden, respect! De afstanden zijn variërend van een marathon (Rotterdam), een halve marathon (Leiden) tot een kwart marathon (Rotterdam).

Deelnemers: Kristel Kuiper (marathon), Lilianne van der Meijden (1/4 marathon), Rene Wagemakers (hele en halve marathon), Otto Kuiper (marathon), Wijnand Veen (hele marathon), Jeroen van Vliet (1/4 marathon), Harold Zeelen (1/4 marathon), Suzanne Meijers (1/4 marathon) en Frans van der Wijk (1/4 en halve marathon).

Persoonlijke verhaal: in 2008 is er bij mij (Frans van der Wijk) een hersentumor ontdekt door een epileptische aanval. Begin 2009 ben ik hieraan wakker geopereerd door dr. Vincent in het Erasmus mc. Lang is dit goed gegaan echter in oktober 2017 is er een verandering geconstateerd waardoor ik in december 2017 de gehele maand ben bestraald. Begin 2018 ben ik het chemotraject (PCV) gaan volgen welke in augustus was afgelopen. 

Hieronder een link naar de film die mijn vrouw destijds heeft gemaakt en op het Nederlands filmfestival heeft gedraaid.

https://youtu.be/6vDuqDb4GXc

Onze donaties gaan in zijn geheel naar mijn chirurg (dr. Vincent) van destijds t.b.v. verder onderzoek.

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 965,-


Recente donateurs
Aad Witkam € 20,-
Topactie Frans !! Terug naar de TOP
Alex Mesbahi€ 20,-
Liesbeth De waal-Stroes€ 25,-
Frans en team heel veel succes, we leven met jullie mee
Debbie Adriaensen€ 10,-
Succes!
Remco Verkerk€ 15,-


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties