Langste Nacht Loop FTvB - 2018
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Ons team van Fysiotherapie Teding van Berkhout steunt de stichting STOPhersentumoren. Stichting STOPhersentumoren zet zich in voor de financiering van onderzoek naar hersentumoren en de behandeling hiervan. Ons team steunt het onderzoek van dr. Martine Lamfers, zij doet onderzoek naar een nieuwe behandelmethode bij kwaadaardige hersentumoren (gliomen).

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen organiseren wij tijdens de langste nacht van het jaar een evenement in onze praktijk. Het doel is om van zonsondergang (16.30u) vrijdagmiddag tot zonsopkomst (8.50u) zaterdagochtend, één of meerdere van onze cardio apparaten te laten ‘bewegen’. Dit kan zijn de loopband, crosstrainer of de fiets. Daarnaast organiseren wij ’s nachts work-outs (van 30 minuten) en een night run.

Hiervoor vragen wij al onze cliënten in onze fysiotherapie praktijk, maar natuurlijk ook iedereen van buitenaf, mee te doen!

Locatie: Fysiotherapie Teding van Berkhout
Wanneer: vrijdag 21 december tot zaterdag 22 december
Tijd: van 16.30 uur tot 8.47 (22 december)
Startbedrag: 5 euro – eventueel aangevuld met andere giften.

U mag zelf bepalen op welk tijdstip en hoeveel minuten u wilt meedoen, u kunt per half uur inschrijven, maar langer mag altijd. Als extra uitdaging is midden in de nacht natuurlijk extra leuk. Het is de bedoeling dat we met elkaar zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stichting STOPhersentumoren. Daarom is het startbedrag voor deelname €5,-, maar dat mag altijd meer zijn door ook misschien sponsoring van uw familie/vrienden voor deze mooie prestatie!

U kunt het geld storten via onze actie op www.STOphet.nl of u kunt het meenemen naar de praktijk.

Meedoen?! Neem contact op met de praktijk via: 023 – 53 52 592!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 12.387,-


Recente donateurs
Cindy € 15,-
Martin Horst€ 15,-
Karin Aasman€ 10,-
Willem de Boer
Anoniem€ 100,-
Anoniem€ 25,-
Goed dat hier aandacht voor is!


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties