Jamie Tervit
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

In het jaar 2004 (Een week na mijn 17e verjaardag) werd ik plotseling in het ziekenhuis opgenomen. Ik kreeg het slechte/ondenkbare nieuws te horen dat ik een hersentumor heb. De hele tumor werd destijds niet helemaal verwijderd omdat het tegen de hersenstam aan ligt.

Dit jaar in de maand april was het voor mij 15 jaar geleden toen ik geopereerd werd. Ondanks dat de chirurg niet de hele tumor weg heeft kunnen halen. Voelt het alsof ik na de Hersenoperatie herboren ben. Ik kan weer enorm van het leven genieten zonder op te staan met bonzende hoofdpijn en duizeligheid.  Het gewoonte met iedere ochtend braken is ook allang verledentijd. 

Omdat het dit jaar een feestjaar moet zijn.  Heb ik besloten om na 14 jaar weer mee te lopen met de Nijmeegse 4daagse.  Voor een belonging (6e keer) ben ik verplicht om de 4x50 km uit te lopen.  

 Tegenwoordig lopen er veel mensen tijdens de Nijmeegse vierdaagse voor een bepaald goede doel. Omdat ik zelf als getroffenen kan hier natuurlijk niet achterblijven. Ook heb ik jullie hulp HARD nodig om mijn streefdoel van €500,- te halen. Al de verzamelde donaties zal naar de stichting STOP Hersentumorenonderzoek gaan.  

 

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 140,-


Recente donateurs
Eoghan Stapleton€ 20,-
Good Luck Jamie
Bjorn & Jeanine € 10,-
Succes Jamie! Je kunt het! :)
Wouter en Colette € 10,-
Succes Jamie!
Bart Bijvelds€ 10,-
Veel succes!!!
Jordy Van hilten€ 10,-


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties