Hoop doet leven
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Daar waar liefde en hoop samenkomen is toekomst.
Kai kreeg op zijn 17e te horen dat hij een hersentumor heeft. Hij is in 5 jaar tijd inmiddels 2 operaties, 28 bestralingen en enkele maanden chemo verder.
Voor hersentumoren is nog geen genezing / oplossing gevonden.
We moeten hopen op een ontdekking of uitvinding die zorgt voor permanente genezing. Dat kan alleen maar door nog meer onderzoek.

Jouw donatie aan  Stichting Stophersentumoren gaat rechtstreeks en voor 100% naar relevante onderzoeken. Geen dure gebouwen en duur management zoals bij KWF. Die trouwens heel weinig (tot niets) aan funding doet qua hersentumoren onderzoek.  Nee, jouw donatie gaat volledig naar de noodzakelijke onderzoeken. 

17 juni 2019 vierden wij ons 25-jarige huwelijksfeest. In plaats van cadeaus vroegen wij donaties. 2845,- euro is totaal geschonken en gedoneerd aan https://stophet.nl/ErasmusMC


 

Samen verschil maken

Dagelijks krijgen 4 to 5 mensen in Nederland de diagnose "kwaadaardige hersentumor". Dagelijks sterven er in Nederland 4 mensen door een hersentumor. Wekelijks 2 kinderen. Dat kunnen en mogen we niet accepteren.

Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 100,-

Prikbord

17 juni 2019 vierden wij ons 25-jarige huwelijksfeest. I.p.v. cadeaus vroegen wij donaties. 2845,- euro is geschonken aan https://stophet.nl/ErasmusMC


Recente donateurs
Anoniem€ 50,-
Bar & Hans - The Trave...€ 50,-
Veel succes & kracht gewenst van Bar & Hans! xx


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties