Helpen Tegen Hersentumoren
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Mijn man, Jelle van Tilburg (35 jaar), vecht tegen een glioom astrocytoom graad 4. Vooralsnog is er geen genezing mogelijk van dit monster. Hopelijk met meer geld voor onderzoek in de nabije toekomst wel. Hopelijk mag Jelle hiervan nog de vruchten plukken. Een kans is een kans, hoe klein deze ook moge zijn....


 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 85,-


Recente donateurs
Weyts € 5,-
❤️
Evelien en Isabel x€ 10,-
Jannie T.€ 5,-
Anoniem€ 10,-
Zayn Sbaa€ 25,-


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties