Hardlopen voor Stophersentumoren.nl (27 april 2019)
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Ik doe mee met de Omloop van Menheerse (6,8 km),op 27 april a.s. Hiervoor heb ik getraind door 2 a 3 x hard te lopen in de week, 7 kilometer per keer. Dus dat moet goedkomen. De grootste sport is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Stophersentumoren.nl.


 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 1.135,-

Blog

Blog overzicht:

Titel
De actie: Hardlopen voor de stichting Stophersentumoren.nl


Recente donateurs
Anoniem€ 10,-
het is nog steeds nodig....helaas
Anoniem€ 10,-
Anoniem€ 15,-
Anoniem€ 40,-
Anoniem€ 10,-


Promoot deze actie:
Pin it


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties