Een naam, een kaarsje......
Acties Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Een naam als zovele, maar 1 naam verbonden aan een kaarsje. Tijdens de Walk4Brains zal je kaarsje branden, het engeltje zal jou naam dragen.De engeltjes worden deze nacht in een symbolische boom gehangen. Alle namen in verbondenheid door het lot kanker.
Doneer ook 5 euro voor een kaarsje zodat jou engeltje met de naam van jouw dierbare in deze boom mag hangen.Ter steun of herinnering.


 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 280,-


Recente donateurs
Bettie Posthumus€ 10,-
Foar myn man Abe
Familie Posthumus€ 10,-
Foar pake Abe Leafs fan pake syn jonges
Familie Posthumus € 15,-
Foar myn leave man, heit en alderleafste pake
Marja Stavorinus € 10,-
Voor alle kinderen die de strijd tegen kanker verloren hebben..... En voor alle kinderen die nog hard en dapper strijden x
Annie De Vries€ 5,-
Voor mijn overleden oom


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties