Jeroen de Vrij
Bestemmingsfondsen Open 1 Deelnemer 3 Foto's

Dit bestemmingsfonds is ter ondersteuning van hersentumor onderzoek van

Jeroen de Vrij

Onderzoeksteam Jeroen de Vrij: EXOSOMEN VOOR THERAPIE EN TUMOR MONITORING.
Minuscule blaasjes van cellen worden gebruikt als Paard van Troje voor afgifte van (gen)medicijnen EN als een middel voor niet-invasief monitoren van tumorgroei in bloedsamples.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

STOPhersentumoren meisje filmpjeOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

 

 

 

Anoniem
€ 5.370 9 months oud
Hoogte bestemmingsfonds de datum 31-12-2022
Jeroen de Vrij Tussenstand: 0 STOPhet.nl Doel: 100.000,- 0%

Laatste donaties

Anoniem
€ 5.370 9 months oud
Hoogte bestemmingsfonds de datum 31-12-2022
Deel deze pagina via QR