Walk4Brains Hantumhuizen
Walk4Brains Open 1 Deelnemer

Meer informatie

Deze Walk zal in de vroege zondagochtend 30 juni zijn. Vanuit de donkere nacht lopen we een route die ons naar de schemer van de vroege ochtend zal leiden en vanuit deze schemer lopen we de zonsopkomst tegen moet.Met ons allen zullen we de nieuwe dag aanschouwen door de opkomst van de zon. Deze Walk4Brains zal een bijzondere indruk bij een ieder achter laten.

Na deze unieke belevenis brengt de route je terug bij de start waar de mogelijkheid is om mee te doen aan een ontbijt. Tijdens het ontbijt zullen Frans en Jelle dit muzikaal begeleiden.
Voor het ontbijt dient men zich apart op te geven via de mail:

Wil je deelnemer zijn aan deze tocht?  Maak dan een minimale donatie over van 10,00 euro en je ben verzekerd van een onvergetelijke Walk4Brains.
Registreer je via deze pagina, log in op je account en reis af naar de https://stophet.nl/Walk4Brains_Hantumhuizen  Klik op de groene knop "Word deelnemer" en zo kun je nog meer donaties verzamelen voor ons goede doel.

De start van de tocht is om 03.00 uur. De route is ongeveer 15 km.
De deelnemer loopt mee op eigen risico.
De loods van Loonbedrijf Hoekstra zal om 02.00 uur open zijn. Van 02.00 uur tot 03.00 uur zullen Frans en Jelle jullie vermaken met hun muziek. Vanaf 02.00 uur kun je
Vanaf 02.00 kun je het startbewijs afhalen.

Het meedoen aan de wandeltocht is geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Bij onverhoopte afgelasting vindt geen restitutie plaats.

 


Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.


Recente donateurs
van Wieren & Vellinga€ 100,-
Veel succes met deze actie!
maaike westra€ 20,-
Froukje Leijstra€ 15,-
Theo Posthumus€ 25,-


Promoot deze actie:


Zonder onderzoek geen kans, zonder u geen onderzoek!

Ga naar STOPhet.nl voor meer informatie en meer inzamelingsacties