Suzanne Wiertsema
OFFLINE

Mijn verhaal


Ik doe mee omdat:
Ik op 2 juli 2021 ga promoveren. Mijn onderzoek ging over het verbeteren van de nazorg voor traumapatiënten. Wil je wat geven? Het liefst een gift aan de stichting stop hersentumoren. Zodat patiënten zoals Jacobien in de toekomst wél een kans hebben!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Suzanne
Wiertsema

Blogs 3

Titel
21 juli 2021: Gepromoveerd en veel donaties!
10 juni 2021: Heel veel boekjes!
17 mei 2021: Waarom deze actie?

Donaties

Datum Naamsvermelding