Martine Lamfers
Bestemmingsfondsen Open 2 Deelnemers

Meer informatie

Dr. Martine L. Lamfers

Aandachtsgebieden:

Ontwikkeling van nieuwe behandelingen voor de hersentumorpatiënten toegespitst op het specifieke profiel van de tumor.Ontwikkeling van innovatieve modelsystemen, preklinisch en translationeel onderzoek, drugscreening, oncolytische virussen, verbeterde diagnostiek, en personalized medicine (behandeling op maat).

Werkzaam bij:

Erasmus MC (faculteit)

 

Hersentumor onderzoek:

Publicatielijst in PubMed


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 1.780,-


Recente donateurs
Anoniem€ 500,-
Prima pitch met het nieuwe filmpje https://hersentumorcentrum.nl/het-hersentumorcentrum-een-introductie/. Het filmpje verdient een betere / zichtbaarder plek op jullie website!
Rainier Therapeutics ...€ 757,-
Ik draag het werk van de groep van Martine Lamfers (Erasmus MC) een warm hart toe.
Joop Scheer€ 523,-
Ipv kado's bij 60 jaar huwelijksfeest


Promoot deze actie: