Maaike Abram
OFFLINE

Mijn verhaal


Ik doe mee omdat:
Wij willen Danny steunen in de strijd tegen deze ziekte!
- Team SportCity Waterlooplein


Danny Bakker is 27 jaar oud en een grote inspiratiebron voor velen door zijn doorzettingsvermogen en altijd positieve kijk op het leven. Sinds 2010 heeft Danny te maken met een gevecht tegen een hersentumor. In deze tijd heeft hij zich altijd ingezet voor anderen, hetzij door medicijnen te testen voor onderzoek, hetzij door in zijn werk als fitnessinstructeur anderen te inspireren een sportieve levensstijl te leiden. Wij van SportCity Waterlooplein willen dit pad voor hem voortzetten door Danny en andere te steunen in deze strijd tegen hersentumoren.

 
Namens Danny en de vele andere strijders:
Dankjewel!
 
- Team SportCity Waterlooplein

 

 

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Maaike

Donaties

Datum Naamsvermelding

Acties

Open
1 Deelnemer
Mijn tussenstand