Arnaud Vincent
Bestemmingsfondsen Open 2 Deelnemers

Meer informatie

Dit bestemmingsfonds is ter ondersteuning van hersentumor onderzoek van

Dr. Arnaud J.P.E. Vincent

Aandachtsgebieden:

Algemene hersentumorchirurgie
Wakkere operaties

Werkzaam bij:

Erasmus MC (ziekenhuis)

Afdeling Neurochirurgie

Onderzoek

Zie Publicatielijst in PubMed

 


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van STOPhet.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 2.586,-


Recente donateurs
Familie Ferber€ 100,-
Dr. Vincent heeft onze echtgenoot, papa, zoon, broer en zwager Steven tweemaal geopereerd. Steven heeft daardoor nog 'n aantal jaren bij ons kunnen zijn. Op 8 maart 2017 is hij helaas overleden. Uit zijn naam doneren wij.
Andrea Drexhage€ 10,-
Anoniem€ 1.568,-
Ter nagedachtenis aan Gert den Haan
Anoniem€ 20,-
Martine de vries€ 13,-
Vorig jaar is mijn broer zijn zoon verloren.Gerrit had hersenstamkanker en mocht slechts 13 jaar worden. Het is vreselijk om je kind te moeten missen. Niks wordt ooit nog het zelfde en hij wordt iedere dag gemist. Hopelijk komt er ooit een medicijn tegen deze vreselijke ziekte.


Promoot deze actie: